CROPIX
PRIPREMI DRUGU PRIČU

Šuti Drago još pet minuta: Prosinečki nadmudrio Kovača, a upozorio Ćosića

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. rujan 2015. 22:24

Komentator HRT-a Drago Ćosić otkrio je na samom kraju eurokvalifikacijske utakmice u Bakuu između Azerbajdžana i Hrvatske zanimljivost koju mu je prije susreta rekao azerbajdžanski izbornik Robert Prosinečki.

"Otkrit ću vam i jednu zanimljivost koju mi je prije utakmice rekao Robert Prosinečki, ali dajte da pričekamo još malo. Bio je to zanimljiv razgovor", rekao je Ćosić pet minuta prije kraja utakmice.

Nakon pet minuta šutnje i neizvjesnosti, Ćosić je otkrio što je to Niki Kovaču i društvu 'skuhao' stari nogometni lukavac iz Čemehovca.

"Rekao mi je: 'Drago, budi oprezan, pripremi i onu drugu priču. Budi oprezan, jer moglo bi tu biti iznenađenja!'“

Nažalost, pokazalo se kako je Prosinečki bio u pravu jer Azerbajdžan je u Bakuu uspio zaustaviti Hrvatsku i odigrati velikih 0:0.

Hrvatski trener azerbajdžanske reprezentacije sjajno je taktički postavio igru svoje momčadi i nije dozvolio previše prilika našima. One najbolje promašili su Mario Mandžukić i Mateo Kovačić, a Hrvatska je propustila dovesti se u situaciju da već u Oslu protiv Norveške ove nedjelje i matematički osigura plasman na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Linker
22. rujan 2024 18:37