AFP
OSTAJE GORČINA

MODRIĆ RAZOČARAN 'Nismo ostvarili ono po što smo došli, a ne znam zašto sam zamijenjen'

Nositelji igre hrvatske nogometne reprezentacije nisu skrivali razočaranje blijedim remijem protiv Azerbajdžana u Bakuu (0:0) u kvalifikacijskoj utakmici za Euro u Francuskoj.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. rujan 2015. 00:07

Igrači poput Ivana Rakitića, Luke Modrića i Ivana Perišića očekivali su tri boda, ali dobra taktiva azerbajdžanskog izbornika u kombinaciji s neiskorištenim prilikama Vatrenih rezultirali su remijem.

"Nismo uspjeli zabiti, oni su se pokazali kao dobra momčad, mi smo mogli dati gol, da je koja uletjela sve bi bilo drukčije" rekao je Rakitić.

"Po ovim uvjetima dali smo što smo imali, napravili smo šanse, ali nismo zabili golove. Ljutili smo se na suđenje jer Francuz nije puštao mušku igru, svaki mali prekršaj je sviran kao faul. Razočaran sam s ovim rezultatom, mi izgleda ne možemo ništa lako", sada smo opet u otvorenoj borbi za Euro.

"Naravno da sam razočaran, nismo ostvarili ono po što smo došli. Nismo igrali na razini na kojoj mi možemo i trebamo igrati, imali smo šansi i polušansi, ali nismo ih iskoristilii. Gledali smo Azere i vidjeli da teže igri, da su puno kompaktniji pod Prosinečkim, možda su i zaslužili taj bod. Nije to bila prava Hrvatska", rekao je Modrić i dodao:

"Idemo to pokušati ispraviti u Norveškoj. Iako će i tamo opet biti teška utamica, vjerujem da ćemo mi biti puno bolji. Ne znam zašto sam zamijenjen, to je pitanje za izbornika, nisam tražio zamjenu".

Linker
18. rujan 2024 23:21