POVRATAK U ZAGREB?

Nakon odlaska Krstanovića, Zagreb u potrazi za novom špicom, prvi pik, Šokota!

Piše: Toni RoićObjavljeno: 25. lipanj 2011. 12:13

Tomislav Šokota (34) nova je meta Zagreba, koji je u velikoj potrazi za napadačima nakon odlaska Krstanovića i Chiavarinija, te ozljede mladog Trepšića. Šokota je prošlu sezonu odradio u ljubljanskoj Olimpiji i u 19 utakmica postigao sedam golova, ali Ljubljančani nisu bili zainteresirani za produljenje suradnje, pa je Šokota u statusu slobodnog igrača.

Trener Zagreba Luka Pavlović je potvrdio interes za Šokotu, a ostaje vidjeti hoće li čelnici kluba postići dogovor s iskusnim golgeterom, koji je najbolje partije pružao u Dinamu i Benfici.

Da bi ovaj transfer ipak mogao biti realiziran, potvrđuje i odlazak Nusmira Fajića s priprema Zagreba. Visoki napadač Travnika i drugi strijelac Premier lige Bosne i Hercegovine nije zadovoljio ukus Zagrebove struke i morat će potražiti drugi klub za nastavak karijere.

Mladen Pelaić je potpisao trogodišnji ugovor, pa je uz Štroka i Vidakovića postao treće pojačanje, a traje i potraga za stoperima. Drpić i Carlos i dalje se navode kao glavne želje, ali realizacija je i dalje upitna, pa bi se u opciji trebali pojaviti novi kandidati. Također, Mateo Pavlović je tražen s nekoliko europskih destinacija i lako se može dogoditi da Zagreb nakon Krstanovića ovoga ljeta napravi još jedan veliki transfer i dobro unovči mladog reprezentativca.

Linker
24. rujan 2024 14:34