Vladimir Dugandžić/CROPIX
PRIPREME ZA UZVRAT

SLAVENA ČEKA PAKAO Navijači pozivaju na Poljud, klub spustio cijenu ulaznica

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 15. travanj 2013. 22:41

Uoči uzvratne utakmice polufinala Hrvatskog kupa protiv Slaven Belupa (srijeda, 19 sati, prva utakmica 2:1 za Hajduk), marketinšku kampanju započeli su navijači, a nastavio je Hajduk.

Nakon što su na frekventnim gradskim punktovima osvanuli transparenti “Svi na Poljud”, koje je izradila Torcida, s Poljuda je stigla reakcija u vidu sniženja cijena ulaznica pa je određena jedinstvena cijena od 40 kuna za sve tribine. Procjene su da se u srijedu navečer očekuje najmanje deset tisuća gledatelja na Poljudu, a vjerojatno će ih biti i više od 15 tisuća.

Prilika za Europu

U Hajduku su zapeli da prodaju što više ulaznica jer im inkas može pomoći da pokrpaju rupe na vječno praznom računu. Ulaznica 40 kuna, a internetski livestream utakmice 30 kuna, pa tko što voli.

Bilo da će doći na Poljud ili utakmicu gledati preko hajduk.hr, navijači priželjkuju da će Hajduk proći u finale Hrvatskog kupa, što je izvrsna prilika da se osvoji trofej i osigura plasman u Europu.

‘Split je najljepši’

Najjači napadački adut Hajduka je Crnogorac Ivan Vuković koji u ovoj sezoni ima učinak za deset, 10 golova i 10 asistencija. Prvi je strijelac, ali i prvi u prodajnom izlogu. - Što se mene tiče, igrao bih cijeli život u Hajduku ako bismo osvajali trofeje. Nema ljepšeg grada od Splita i boljeg kluba od Hajduka - kaže Vuković.

Linker
21. rujan 2024 22:12