Paun Paunovic / CROPIX
SVI NA POLJUD

Krstičević najavio Belupo: 'Nisam rekao da ćemo osvojiti Kup, ali ovo je velika šansa!'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 16. travanj 2013. 16:39

Svi na Poljud, prvi se transparent pojavio na Pujankama, a jučer oko podneva već u Poljudu su baratali podatkom kako takvi transparenti mobilizacije navijača niču kao gljive poslije kiše.

- Svi na Poljud! Hajduk, to smo mi

- Mi ćemo ući maksimalno spremno i odgovorno u ovu utakmicu, nitko ne misli da smo već prošli i da ćemo lako s Belupom. Vidim na treninzima da su igrači to raščistili u svojim glavama i drago mi je zbog toga. Mi se ni ovaj put nećemo prilagođavati protivniku, imamo svoj stil igre, želimo da nam protivnik što manje puta dođe u priliku. Ja ne znam kako oni namjeravaju igrati, znam samo da ćemo forsirati svoju igru - kazao je Mišo Krstičević uoči utakmice.

- Bilo bi drago i meni i igračima da nas publika podrži u što većem broju, ovo će nam biti četvrta utakmica u deset dana i puno bi nam značila njihova pomoć - dodao je trener "bijelih".

- Jedno je željeti osvojiti Kup, a drugo reći da ćemo ga sigurno osvojiti. Ja to nisam nikada rekao, samo sam istaknuo da je ovo velika šansa da osvojimo trofej. Ako prođemo Slavena čeka nas Lokomotiva u finalu, a to nije lagan zadatak - kazao je Krstičević.

Može li se u srijedu ponoviti doživljaj iz lanjskog listopada kad je u posebnom nadahnuću općeg pokreta hajdučkog puka u Poljud pristiglo čak 20.000 gledatelja i to "na običnu Istru"!?

Linker
22. rujan 2024 00:39