Zagreb, 140810.Stadion Maksimir.4. kolo 1. HNL, NK Dinamo - NK Karlovac.Na slici: Sammir i Kramaric junaci utakmice.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX
OPTIMIZMA NE MANJKA

Sammir: Iskreno, protiv Slavena se nisam ni umorio, konačno igramo obranu

Lako smo pobjedili. Naravno da smo sretni a što se mene tiče mislim da sam mogao još koji put poentirati, bio sam u nekoliko dobrih sitaucija, kazao je Rukavina
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2010. 16:59

Raspoloženi su bili Dinamovi igrači nakon pobjede u Koprivnici. Najbolji igrač Modrih Sammir je kazao:

- Konačno smo dobro počeli igrati obranu a onda je svima lakše. Ova pobjeda dodatno podiže atmosferu pred uzvratni susret s Gyorom s novim trenerom igramo zaista dobro i prepuni smo optimizma za nastavak europskih i domaćih utakmica. Iskreno, nisam se niti umorio.

Ante Rukavina nastavio je svoju golgetersku seriju, jasno da je bio zadovoljan nakon utakmice.

- Lako smo pobjedili. Naravno da smo sretni a što se mene tiče mislim da sam mogao još koji put poentirati, bio sam u nekoliko dobrih sitaucija. Atmosfera u momčadi je odlična, idemo dalje po pobjede.

Brazilac Etto također je govorio o obrani.

- Trener se s nama dogovorio da ne primimo gol, malo se zezamo na tu temu i kažemo da ćemo bez pogotka u mreži probati izdržati što je moguće dulje. Vidi se ogroman napredak u igri što nas posebno veseli. Nebojte se, uskoro ću i ja zabiti gol.

Linker
07. listopad 2024 07:14