Ronald Goršić/CROPIX
BRAZILAC NAPUŠTA MODRE

Sammir: 'Imam nekih ponuda, ali možda ostanem u Dinamu do kraja ugovora'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. studeni 2013. 16:52

Javio nam se Sammir, bivši hrvatski reprezentativac koji više neće zaigrati za Modre. Kaže da mu nije do velikih priča i da zapravo nema što kazati.

- Nemam vremena za duge razgovore, treniram kao lud.

Htjeli smo mu kazati da bi bilo dobro da je uvijek tako trenirao, da onda ne bi bio u takvoj situaciji. Ali dobro, to je tako i tako sad završena priča. Trenira inače samostalno s trenerima Šošom i Štefanićem, nije propustio niti jedan trening. Na pitanje ima li kakvih ponuda, kaže:

- Imam ponuda... Ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Možda ostanem u Dinamu do kraja isteka ugovora, do ljeta. Sad ne znam baš ništa.

Izvori tvrde da su Sammiru stigle ponude iz Kine, Saudijske Arabije i Katara, ali da mu se ne odlazi na te destinacije. Međutim, barem tako kažu informacije, zanimljiva je priča oko Malage. Navodno se Sammir sve dogovorio sa španjolskim klubom oko svog statusa, odnosno mogućeg transfera. Naravno, u ovom trenutku nešto se pita i Dinamo.

Da je kojim slučajem otišao u Brazil, kako se svojevremeno špekuliralo, po svemu sudeći dobio bi “slobodne papire”, ali kad se radi o Malagi, modri klub želi nešto i zaraditi. Ukoliko se klubovi dogovore ovog zimskog prijelaznog roka, moguć je urgentan angažman Sammira u Španjolsku, ukoliko ne, onda će Brazilac pričekati ljeto i tada podići sidro, ali bez adekvatne odštete.

Linker
19. rujan 2024 11:41