Damir Krajac / CROPIX
BRIGE OKO SASTAVA

Mamićevi problemi s obranom: Za nedjeljni derbi upitni Šimunić, Pinto i Šimunović

Ne bude li mogao Ivo Pinto, njegovu će poziciju na desnom boku zauzeti Jerko Leko
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. studeni 2013. 22:08

Poraz u zadnjim minutama ipak nije najgore što se Dinamu dogodilo u Odessi . Naime Zoran Mamić dan kasnije suočio se s velikim problemima, pogotovo u obrambenim postavkama momčadi . Ivo Pinto riješena je enigma, izašao je iz igre na poluvremenu zbog bolova u mišiću, upitan je za nedjeljni prvenstveni derbi. Ne bude li mogao, njegovu će poziciju zauzeti Jerko Leko, kao i u nastavku susreta Europske lige.

Jozo Šimunović napustio je teren u Odessi prije kraja utakmice, on je također vrlo upitan za nedjelju, što ne bi bio tolik problem da upitan nije i - Josip Šimunić. Naime kapetan je propustio trening, jer je iz Ukrajine došao s visokom temperaturom i virozom. Poznavajući Joea, za derbi će vjerojatno biti spreman, pogotovo jer nema alternativu, ali malo je vremena za potpuni oporavak, Joe sigurno neće biti sto posto fit.

Jasno, očekuje se povratak u prvu momčad Soudanija i Fernandesa, u veznoj liniji Ademi i Brozović, u napadu možda opet Beqiraj. No konačne odgovore dat će trening u subotu, nakon kojega će Modri utakmicu čekati u karanteni.

Linker
22. rujan 2024 04:48