Robert Belošević / Cropix
ŠEF CRVENE ZVEZDE

'Robi je prihvatio našu ponudu?! Ne mogu komentirati nešto što se nije dogodilo'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 08. prosinac 2010. 18:04

Robert Prosinečki nalazi se nadomak Zvezdine klupe i samo potvrda Upravnog odbora (UO) kluba s Marakane dijeli ga od prvog samostalnog posla u karijeri. Na Marakani se slavi godišnjica velikog uspjeha, u svečanom salonu skupili su se 'zvezdaši' svih generacija, a glavna tema svih razgovora je 'Veliki Žuti'.

- Mogu samo reći da će UO na sutrašnjoj sjednici odlučiti tko je novi šef stručnog stožera Zvezde. Ništa više osim toga. Robi je legenda kluba i velik čovjek. Odgledao je nekoliko Zvezdinih utakmica ove sezone, ali hoćemo li krenuti tim putem odlučit će UO - jasan je predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić za B92.

Na opasku da je Prosinečki izjavio kako je prihvatio ponudu i da novac nije problem, Lukić odgovara:

- Onda pitajte njega. Ne mogu komentirati nešto što se nije dogodilo. Zna se tko što radi u klubu i kakve su ovlasti - kaže šef beogradskog kluba.

- Nama je potreban trener na duže staze, netko tko vjeruje u snagu Zvezde i ima viziju što treba učiniti u narednom periodu. Cilj ove sezone su trofeji i ako ne uspijemo u tome, nismo na dobrom putu - izjavio je Lukić.

Kako saznajemo, bivši hrvatski reprezentativac putuje sutra u Beograd po potvrdu angažmana koju će Upravni odbor izglasati na sjednici koja počinje u 17 sati.

Linker
29. rujan 2024 15:09