Joško Ponoš / Cropix
NOVI POTRESI

Profunkcionirao Torcidin Kodeks - Kerum smijenio Svagušu i kompletnu Upravu!

Politiku treba maknuti iz Hajduka, a na čelne pozicije staviti stručne ljude koje navijači traže preko Kodeksa - rekao je splitski gradonačelnik Željko Kerum
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 19. prosinac 2010. 21:00

Željko Kerum mijenja kompletnu Upravu Hajduka! Nakon što je prekjučer odgođena rasprava o prodaji Hajduka , splitski gradonačelnik odlučio je smijeniti Joška Svagušu i preko javnog natječaja pronaći novo vodstvo kluba. Zašto je to napravio, Kerum je objasnio:

- Politiku treba maknuti iz Hajduka, a na čelne pozicije staviti stručne ljude koje navijači traže preko Kodeksa - rekao je Željko Kerum...

Potvrdio je i to da Joško Svaguša, koji je bio njegov izbor a instalirao ga je na funkciju predsjednika uprave u ljeto 2009. godine definitivno odlazi iz Hajduka.

- Da, odlazim iz Hajduka. Odlučio sam to u dogovoru sa većinskim vlasnikom. Svoj dio posla sam odradio, ova uprava je stabilizirala klub, a sad je vrijeme za neke nove ljude - kazao nam je Svaguša.

Hajdukova uprava sad je i praktično prestala postojati jer se najprije povukao šef financija Antonio Kardum, a potom je ostavku dao i šef struke Ivica Šurjak. Odlazak Joška Svaguše čini se kao logična posljedica nesređenog stanja u Hajduku.

Linker
24. rujan 2024 17:08