Jude Bellingham

 INA FASSBENDER Afp
LOŠE VIJESTI ZA KRALJEVE

Real očekuje ogromne probleme? Zvijezda će na Euru igrati pod teškim bolovima, a onda hitno ‘pod nož‘

Isti problem muči ga mjesecima, a uskoro će doći vrijeme za obveznu reakciju
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2024. 15:50

Teško da je Jude Bellingham mogao i zamisliti bolju debitantsku sezonu u dresu Real Madrida. S Kraljevima je proslavio naslov Lige prvaka i La lige, a pritom je i cijeli jesenski dio utrke vukao konce u madridskoj momčadi. Vrijedi istaknuti i da je oba ligaška El Clasica presudio upravo Englez u sučevoj nadoknadi.

Šlag na tortu bio bi uspjeh na Europskom prvenstvu. Tko zna, opravda li Engleska ulogu favorita i obistini krilaticu "It‘s coming home", možda će upravo Bellingham postati glavnim kandidatom za Zlatnu loptu... Kako bilo, Bellingham će neposredno nakon smotre u Njemačkoj morati "pod nož".

image

Carlo Ancelotti i Jude Bellingham

PAUL ELLIS Afp

Naime, 20-godišnji Englez plaćen 103 milijuna eura ima problem s ramenom, a muči ga još od studenog prošle godine. Bellingham je odgađao rehabilitaciju znajući da će propustiti dobar dio sezone i ugroziti formu uoči Eura, pa je veći dio proljeća igrao pod bolovima.

Španjolski mediji pišu kako je izvjesno da će Bellingham za kirurški stol čim odradi reprezentativne obveze, a oporavak bi u tom slučaju trajao oko tri mjeseca. Tako bi veznjak propustio predsezonu Real Madrida i prvih nekoliko utakmica La lige. Španjolci ostavljaju i mogućnost obrata otvorenom, tvrdeći da bi Bellingham mogao pokušati riješiti problem i alternativnim putevima, no operacija je najsigurnija i najizglednija opcija.

Linker
23. lipanj 2024 05:25