Jack Grealish (u sredini)

 SCREENSHOT
BURNA NOĆ

VIDEO: Jedan od najskupljih nogometaša današnjice uništen od alkohola! ‘Pijan je, bijesan, pogledajte ga‘

Došao je neprikladno odjeven za ugled jednog mančesterskog noćnog bara...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2022. 11:26

Jack Grealish je sedmi najskuplje plaćeni nogometaš svih vremena. Njegov transfer iz Aston Ville u Manchester City prošlog ljeta iznosio je 117.5 milijuna eura, što je uostalom i najveća odšteta koju je ijedan klub ikada platio, a da se natječe u engleskoj Premier ligi. Taj se 26-godišnjak s lijevog krila prometnuo u jednu od glavnih zvijezdi engleskog nogometa, ali brojke ove sezone mu baš i ne idu u prilog. U 24 utakmice za Manchester City zabio je tri i namjestio još tri pogotka, pa se mnogi slažu da je to moglo i bolje...

Pišemo o njemu u utorak prijepodne, i to nakon vikenda kada se nisu igrale prvenstvene utakmice. Građani su lako riješili Fulham (4:1) u 4. kolu FA kupa, a Grealish je izašao potkraj susreta... A kad je izašao, nastao je lom.

Engleski tabloidi ulovili su ga u društvu sa suigračima, Kyleom Walkerom i Riyadom Mahrezom u jednom njihovom zajedničkom izlasku. A bilo je, ukratko rečeno, živopisno.

Snimka koju je netko objavio na TikToku jasno pokazuje da je Grealish pod žešćim utjecajem alkohola te da jedva stoji na nogama. Usto, neprikladno se odjenuo pa ga zaštitari nisu htjeli pustiti u prostor jednog eminentnog mančesterskog noćnog bara. Tada je izgubio živce...

- Jack je bijesan, nije mu dopušteno ući, pogledajte ga. Pijan je i bijesan - jasno se čuje na snimci u pozadini.

To nije prvi puta da Grealish ima problem s ponašanjem, nekoliko puta je dospio na naslovnice zbog svađi s trenerom Pepom Guardiolom. Još nije poznato hoće li ga klub kazniti.

Linker
11. travanj 2024 04:08