Adriano je mogao imati i veću karijeru, ali sve je krenulo nizbrdo kad mu je umro otac

 SCREENSHOT TWITTER
NEPREPOZNATLJIVA LEGENDA

VIDEO: U raljama alkohola! Pogledajte kako danas izgleda nekoć jedan od najboljih napadača svijeta!

Slavni Brazilac danas ima pivski trbuh, a umjesto trofeja podiže bocu pive, snimka govori sve...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2022. 16:08

Legendarni brazilski napadač Adriano Leite još je za vrijeme karijere vodio poprilično nesportski život. Iako je u Interu za koji je u 177 utakmica zabio 74 gola i upisao 27 asitencija ostavio dubok trag, karijera mu je mogla biti i veća da nije imao problema s alkoholom.

Sve je krenulo nizbrdo kada mu je preminuo otac što je Adriana pogodilo pa je depresiju pokušao liječiti izlascima, ženama i alkoholom.

"Od 2005. do 2009. godine sam bio u depresiji. Smrt oca je ostavila veliku prazninu u mojoj duši i opijanje je postalo jedina stvar koja me činila sretnim. Pio sam viski, vino, votku, pivo, baš puno piva...", rekao je svojevremeno Adriano pa opisao svoje stanje:

"Opijao sam se i na treningu, a često sam se trijeznio u bolnici. Ljudi u klubu su govorili medijima da imam problema s mišićima. Inter je bio nevjerojatan, činili su baš sve da mi bude bolje. Nisam htio spavati jer sam se bojao da ću sanjati oca i imati noćne more, a alkohol i droga su me držali budnim. Bili su moj izlaz od strahova. Bio sam izgubljen i mislio samo na žene i provod."

Adriano, koji je nedavno proslavio 40. rođendan, danas je u Rio de Janeiru. Iako je nogometna forma davno zaboravljena i sada ima pivski trbuh, ono što nije zaboravio je provod i opijanje. Na društvenim se mrežama pojavila snimka na kojoj je Adriano s pivom na motoru na ulicama Rija što je podsjetilo na njegove neslavne dane.

Linker
22. travanj 2024 03:38