Pep Guardiola reagirao je na snimku Jacka Grealisha koja je šokirala javnost

 AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
U SVOM STILU

Snimka igrača Cityja izazvala zgražanje, Guardiola briljirao na presici: ‘Bit će kažnjeni jer me nisu pozvali‘

Trener Manchester Cityja je morao komentirati ponašanje svoje zvijezde koja je snimljena u izlasku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2022. 22:46

Igrači Manchester Cityja više pune stranice žutih i crnih kronika, nego one sportske. Mendy je završio u zatvoru s teškim optužbama za silovanje, Kyle Walker puni stupce novina svojim aferama i varanjem supruge, a Jack Grealish je snimljen kako pijan pokušava ući u jedan bar.

Grealish je odlučio proslaviti pobjedu nad Fulhamu u FA Kupu, ali se toliko napio da mu osoblje kafića u koji je pokušavao uči nije to dozvolilo. Mladi igrač Cityja nije mogao stajati na nogama, a snimke njegovog izlaska i stanja u kojem je bio su se ubrzo pojavile na internetu.

Iz kluba su poručili kako se događaj dogodio prije više od 20 sati i odbacili navode da je Grealish bio pijan. Ipak, ovo mu nije bilo prvi puta da je snimljen u sličnim situacijama, a jednom je i doživio prometnu nezgodu pod utjecajem alkohola. O njegovom novom izletu morao se očitovati i trener Cityja Pep Guardiola koji je i to pitanje dobio na konferenciji uoči susreta s Brentfordom u Premier ligi.

"Izuzetno sam ljut što mene nisu pozvali da idem s njima! Ta snimka ne pokazuje što se dogodilo i što se nije dogodilo. Svi su bili savršeni, ali bit će kažnjeni jer me nisu pozvali", kroz smijeh je rekao Guardiola i jasno dao do znanja što misli o svojoj skupoj zvijezdi i njenom ispadu.

City je Grealisha platio 117.5 milijuna eura, a u 24 nastupa ove sezone je zabio tri gola i upisao tri asistencije.

Linker
30. travanj 2024 18:21