Getty Images
NOVO POJAČANJE?

Očajnički želi kod Bilića: Bivša zvijezda Arsenala i Cityja zatražila transfer u West Ham

Emmanuel Adebayor se nada kako će West Ham Slavena Bilića ponovno pokazati interes za njegovim transferom nakon što je odbio potencijalni prijelaz u Aston Villu, javlja ESPN.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. kolovoz 2015. 21:02

Ovaj 31-godišnji togoanski nogometaš, koji je 2012. godine brani boje Tottenhama, bio je na pragu transfera u Aston Villu i imao je već zakazan i liječnički pregled na Villa Parku. Međutim, transfer je na kraju propao jer se on ne želi seliti iz Londona.

Menadžer Spursa Mauricio Pochettino informirao je Adebayora kako se on ne nalazi u njegovim planovima za ovu sezonu i da ga se klub želi riješiti do kraja prijelaznog roka. Kako se on odbija preseliti iz Londona, to mu značajno sužava opcije pri pronalasku novog kluba.

West Ham je uistinu u potrazi za napadačem koji bi nadomjestio ozlijeđene Ennera Valenciju i Andyja Carrolla, ali ostaje za vidjeti hoće li Bilić posegnuti za Adebayorom koji je poznat po ćudljivom karakteru.

Bivši napadač Monaca, Arsenala i Manchester Cityja bio je na korak od transfera u West Ham u siječnju, ali tada je isti blokirao predsjednik Spursa Daniel Levy.

Igračevu vrijednost Transfermarkt.de procjenjuje na pet milijuna eura, a ugovorno je za Spurse vezan do kraja sljedeće godine.

Linker
22. rujan 2024 03:47