AFP
VELIKA PREVARA

Pokvareno do srži: Učinio sve da prima plaću, a da ne mora igrati! U cijelu priču umiješao i Boga

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. rujan 2015. 20:28

Već pomalo zaboravljeni napadač Tottenhama, Emmanuel Adebayor, odbio je ponudu Spursa da otkupi sam svoj ugovor ne bi li se potom priključio novom klubu s obzirom kako ga do kraja prijelaznog roka nisu uspjeli prodati.

Naime, Daniel Levy i društvo bili su spremni plaćati iznos njegove tjedne plaće koja je bila oko 136 tisuća eura sve dok ne pronađe novi klub, ali Adebayoru to nije bilo dovoljno. Štoviše Togoanac je pristao otići samo pod uvjetom da Tottenham isplati vrijednost cijelog ugovora (oko 7 milijuna eura).

Cijela priča bude još smiješnija, Adebayor je ranije odbio preći u redove Aston Ville jer je, kako kaže, 'čekao znak od Boga'. Sve je već Togoanac obavio u Aston Villi, liječnički pregled, pozirao u novom dresu, ali zaustavio je transfer tvrdeći kako želi znak od Boga da se uvjeri kako je to dobar potez.

Adebayor je otišao i korak dalje pa se sa svojim župnikom konzultirao o mogućnosti selidbe u Birmingham prije konačne odluke. Ali, kako stvari trenutačno stoje, Adebayor će ostati u Tottenhamu, primati plaću, ali neće igrati.

Linker
22. rujan 2024 00:58