AP
LUKA IZVADIO CRVULJAK

'Vratit ću se tek kad budem fit! U Milano neću, valjda mi tamo nije suđeno da igram'

'Igrati? Iskreno rečeno, ne marim za prognoze, kad sam slomio nogu kazali su 4-6 tjedana do povratka na teren, oteglo se na više od tri mjeseca. Bit će kako mora biti'
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 04. veljača 2011. 13:55

Iz bolesničke postelje londonske klinike Princes Gray javio se u srijedu navečer. Već 24 sata nakon operativnog zahvata zbog upale slijepog crijeva Luka Modrić se osjećao “normalno”.

- Ležim i gledam utakmice Premier lige, moji su u Blackburnu.

Tko bi rekao dan prije da ćete umjesto na terenu biti u krevetu?

- Stvarno čovjek nikad ne zna što ga čeka. Noć prije imao sam bolove, nisam mogao spavati pa sam ujutro otišao k liječniku. Odmah je posumnjao na slijepo crijevo, a testovi i ultrazvuk to su potvrdili. Kad mi je kazao da moram na operacijski stol...

Sve je prošlo u redu pa sada ostaje ključno pitanje oporavka?

- Liječnici kažu da dva tjedna moram mirovati, a onda bih mogao lagano početi trčkarati i jačati intenzitet treninga. Igrati? Iskreno rečeno, ne marim više za prognoze, kad sam slomio nogu kazali su 4-6 tjedana do povratka na teren, oteglo se na više od tri mjeseca. Bit će kako mora biti, vratit ću se kad budem 100% fit.

Neće vas biti protiv Milana u Ligi prvaka?

- Neće u Milanu, valjda mi tamo nije suđeno da igram, ha, ha... - aludira Modrić na prošli susret protiv Intera kad ga je Redknapp zamijenio nakon nekoliko minuta igre - no, kako se uzvrat igra 9. ožujka, nadam se da ću tada biti u stroju!

U konačnici, Modrić će biti potpuno spreman za važno gostovanje Hrvatske u Gruziji, u kvalifikacijama za EP.

- Toliko sam se radovao okupljanju reprezentacije nakon dulje pauze, i obitelj se spremila za put u Hrvatsku, ali eto, bit ćemo tu i navijati ispred TV ekrana. Žao mi je da neću doći u Pulu i zbog novog stadiona, kojeg sam vidio na fotografijama i koji je sjajan mali, ali pravi nogometni hram. Uvjeren sam da će štimung biti super i da će Hrvatska pružiti odličnu partiju protiv jake Češke! Baš zavidim svojim reprezentativnim suigračima.

Linker
24. rujan 2024 06:25