LIGA PRVAKA

Modrić ostaje upitan do kraja

U nedjelju nam se Luka priključio prvi put na treningu. Radio je malo i danas. Ipak, kako sada stvari stoje, ne vidim ga u našoj startnoj postavi, izjavio je Redknapp
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 14. veljača 2011. 22:40

Hoće li ili ne Luku Modrića koristiti sutra (utorak) u prvom dvoboju osmine finale Lige prvaka protiv Milana na San Siru, trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp odlučit će neposredno pred početak istog...

- U nedjelju nam se Luka priključio prvi put na treningu. Radio je malo i danas. Ipak, kako sada stvari stoje, ne vidim ga u našoj startnoj postavi - izjavio je menadžer premierligaške momčadi za potrebe internetske stranice londonskog kluba o hrvatskom veznjaku koji je prije 15 dana operirao slijepo crijevo.

Definitivno je istom prilikom Redknapp otklonio mogućnost nastupa U nedjelju nam se Luka priključio prvi put na treningu. Radio je malo i danas. Ipak, kako sada stvari stoje, ne vidim ga u našoj startnoj postavi, izjavio je Redknapp.

- Veliki je to gubitak za nas, ali Gareth neće igrati. Pokušali smo ga malo ubrzati u procesu povratka, ali ga je opet ukočilo u leđima u subotu ujutro. Nećemo riskirati.

Rafael van der Vaart, koji je izašao iz igre prilikom Tottenhamove subotnje gostujuće pobjede (2-1) kod Sunderlanda zbog bolova u listu, stoji Redknappu na dispoziciji.

Peter Crouch, koji također ima problema s leđima, primio je injekciju za blokadu bolova. Imat će novi test spremnosti na dan utakmice.

Linker
04. srpanj 2024 09:07