Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP
NITKO NEĆE U TOTTENHAM

Spursi najveći luzeri prijelaznog roka: Odbili ih Agüero, Forlan, Fabiano...

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 01. veljača 2011. 10:17

S obzirom na broj odaslanih ponuda i broj kupljenih nogometaša, Tottenham je veliki gubitnik siječanjskog prijelaznog roka u Premiershipu...

Dok je Chelsea u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka doveo Davida Luiza i Fernanda Torresa, Liverpool Andyja Carrolla i Luisa Suareza, a već ranije Manchester City Edina Džeku, Tottenhamovi pokušaji da se pojačaju bili su više-manje "pucanj u prazno".

Otočki mediji pišu da je klub s White Hart Lanea koji brane četvorica hrvatskih reprezentativaca, Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar i Stipe Pletikosa u siječnju pokušao posegnuti za brojnim uglednim imenima svjetskog nogometa, posebice za napadačima. Na popisu želja Spursa bili su tako Sergio Agüero, Diego Forlan (obojica iz Atletico Madrida), Luis Fabiano ( Sevilla), Giuseppe Rossi ( Villarreal), Fernando Llorente ( Athletic Bilbao), Charlie Adam ( Blackpool) i Phil Neville ( Everton), ali niti jedan od spomenutih igrača nije na kraju stigao u redove londonskog kluba.

Jedini koji je pojačao redove Tottenhama je Južnoafrikanac Steven Pienaar, koji je stigao iz Evertona, dok su na posudbe otišli Robbie Keane ( West Ham) i Giovani dos Santos ( Racing Santander).

Linker
30. lipanj 2024 18:47