Drago Sopta / CROPIX
ESPN TVRDI

Tottenham odbio posljednju ponudu Real Madrida za Luku Modrića, Perez se povlači?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2012. 13:17

Prema pisanju ESPN-a, Tottenham je odbio posljednju ponudu Real Madrida u visini od 30 milijuna funti za Luku Modrića.

Prema ranijim pisanjima prvaci Španjolske poslali su ultimatum 'uzmi ili ostavi' Spursima, a kako Londončani traže 38 milijuna funti, ispada da je dogovor pao u vodu.

- Prije godinu dana Levy je mogao prodati Modrića za 40 milijuna funti, što je odbio smtrajući da će ove godine moći za njega dobiti 50. No, teško da je Modrić mogao imati briljantnu sezonu kao onu ranije, te njegova cijena nije skočila. Čak i kada bi došao jedan od klubova koji puno troše, oni bi samo potratili vrijeme jer je igrač sam poručio kako želi samo u Real Madrid. Osim ako se nešto ne promijeni, a čini se kako neće, onda su Spursi zaglavili s Modrićem - rekao je izbor blizak ESPNU.

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, poslao je Tottenhamu svoju zadnju ponudu za transfer Luke Modrića u ''kraljevski klub'' i nudi 30 milijuna funti i ni centa više, piše Daily Mirror.

U pitanju je tek nešto veći iznos od inicijalne ponude madridskog kluba, koja je iznosila 35 milijuna eura, odnosno 27.7 milijuna funti. No, Tottenham traži puno više, 40 milijuna funti i stoji iza tog zahtjeva.

Daily Mirror piše kako je Jose Mourinho, trener Real Madrida, intervenirao i direktno se obratio predsjedniku Tottenhama Danielu Levyju kako bi pokušao tu priču privesti kraju. No, Tottenham ne želi odstupiti, čime Levy potvrđuje reputaciju jednog od najtežih pregovarača kada su transferi u pitanju.

Tvrdnje iz Modrićevog tabora, kako je hrvatski reprezentativac prošlog ljeta, kada nije bio realiziran njegov transfer u Chelsea, dobio jamstvo od Levyja da će ovog ljeta moći napustiti White Hart Lane i otići u veći klub, potvrdio je nedavno i bivši menadžer ''spursa'' Harry Redknapp.

No, u Tottenhamu se pravdaju da su Modrića voljni pustiti samo u slučaju dovoljno vrijedne ponude prema njihovoh procjeni. Očito da Realova još uvijek nije ni blizu.

Linker
22. rujan 2024 15:30