MADRID, SPAIN - MAY 13: A dejected Gareth Bale of Real Madrid reacts following his team's exit from the competition during the UEFA Champions League Semi Final, second leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on May 13, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
 Alex Livesey / 2015 Getty Images
ENGLEZI ZAGRIZLI

Dosta mu je Reala: Najskuplji nogometaš svijeta opet probija transferni rekord?

Dnevni list As zadnji je u nizu onih koji predviđaju novu destinaciju za velškog reprezentativca, a ta bi trebala biti Kazalište snova u Manchesteru - tj. Old Trafford
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. svibanj 2015. 21:28

Sve više je očito da se Gareth Bale zasitio igranja za Real Madrid. Em ga neće lopta, em ga vrijeđaju navijači, em su ga mediji ionako već preselili na tri različite lokacije.

Dnevni list As zadnji je u nizu onih koji predviđaju novu destinaciju za Velšanina, a ta bi trebala biti Kazalište snova u Manchesteru - tj. Old Trafford.

Nije tajna da je United zagrizao za Balea, ali novost je da se njegov agent Jonathan Barnett susreo s predsjednikom Reala Florentinom Perezom kako bi prodiskutirali o budućnosti najskupljeg nogometaša na svijetu.

As je iz toga napravio priču za naslovnicu, potkrepljujući je glasinama kako su braća Glazer (vlasnici Uniteda) i Van Gaal spremni odvojiti 120 milijuna eura kako bi doveli Balea. Time bi Velšanin drugi puta u karijeri postao najskuplji nogometaš na svijetu.

Linker
22. rujan 2024 04:03