SOL NA RANU

Hristo razvalio Realovce: 'Čak bih i ja, s umirovljenicima, napravio više!'

Ne smiruju se strasti u madridskom nogometnom hramu Santiago Bernabeuu, gdje slavni trener i nekoliko velikih zvijezda momčadi plešu na rubu odlaska iz kluba. Stari neprijatelji Reala se iz dana u dan naslađuju nesrećom Kraljevskog kluba, a sad je još malo soli na ranu dodao legendarni Hristo Stoičkov.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2015. 13:47

"Sramota je da je Real osvojio samo jedan naslov prvaka Španjolske u posljednjih sedam sezona", izjavio je 49-godišnji Bugarin za Radio4G i dodao:

"Čak bih i ja, u ovim godinama, sa gomilom umirovljenih igrača, uzeo više titula od Real Madrida u poslednjih sedam sezona. Čini mi se da su se Realu ove sezone više bavili košarkaškom momčadi (osvojili naslov prvaka Europe, op. a.), a predlažem im da tako i ostane jer će svakako nogometna finala gledati na televiziji", spustila je bivša zvijezda Barcelone starim 'prijateljima'.

Stoičkov je također uputio kritike navijačima Reala koji su ove sezone nekoliko puta izviždali legendarnog kapetana Ikera Casillasa.

"Iker je svjetska nogometna ikona, osvojio je sve što se može i on ne bi trebao razmišljati o odlasku iz Reala zbog tih povremenih navijačkih ispada".

Linker
22. rujan 2024 06:35