IZGUBLJEN I UMORAN

'Biciklist' Lovren se izgubio i za 25 kilometara promašio hotel, u Lyonu se uspaničili

'Čuli smo da je promašio smjer pa se izgubio na Korzici. Budući da se bio umorio, Lovren se spasio dolaskom taksija u kojeg je ubacio bicikl, i onda se vratio u hotel'
Piše: Dragan ZubovićObjavljeno: 04. siječanj 2012. 16:32

Nakon povratka s božićno-novogodišnjeg odmora, igrači Lyona se za nastavak sezone pripremaju na francuskom otoku Korzici. Jučer su lyonski dnevnik Le Progres i lokalni korzikanski dnevnik Corse-Matin objavili da se hrvatski reprezentativni branič Lyona Dejan Lovren izgubio na južnom dijelu Korzike dok se vozio biciklom. Na taj se događaj osvrnuo i Richard Benedetti, inače TV-komentator utakmica Lyona, u svojoj emisiji na službenoj klupskoj televiziji OLTV:

- Pratili smo igrače Lyona dok su na Korzici biciklom prevaljivali dionicu od 20 kilometara. Hrvat Dejan Lovren je bio u sredini skupine. Prema dogovoru uoči starta, na kraju puta smo se svi zajedno trebali naći ispred dvorane za fitness. Međutim, Lovren se nije zaustavio poput ostalih suigrača, već je svojim biciklom 'protutnjao' dalje, iako smo mu davali znakove da stane . Zaista nam nije bilo jasno zašto se Lovren nije zaustavio. Kasnije, nakon što smo se vratili u naš hotel, vidjeli smo da je Lovren stigao u hotel sa skoro 2 sata zakašnjenja u odnosu na ostale suigrače. Pokušali smo popričati s njim, ali bio je loše volje. Čuli smo da je promašio smjer pa se izgubio na Korzici. Izgleda da je išao sve do sela Figari na južnoj dijelu otoka, gdje je lokalni aerodrom, odnosno promašio je put za čak 25 km jer se naš hotel Belvedere nalazi u gradu Porto Vecchio, koji je udaljen od Figarija 25 kilometara. Budući da se bio umorio, Lovren se spasio dolaskom taksija u kojeg je ubacio bicikl, i onda se vratio u hotel - završio je svoju ispovijest o Lovrenovom lutanju po Korzici TV komentator Richard Benedetti.

- Čelnici i trener Lyona bili su preplašeni, a nakon što se Lovren pojavio u hotelu, treneru Remiju Gardeu je laknulo. Rekao mi je da su ga planirali čekati još pola sata, a da se nije pojavio bili bi angažirali policiju i gorsku službu spašavanja da ga potraže.

Linker
24. rujan 2024 16:31