LOVREN ZA LE PROGRES

'Kriv sam, ali ispričao sam se i mislim da ne zaslužujem veliku suspenziju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2012. 14:26

Hrvatski branič Lyona Dejan Lovren morat će se 19. siječnja pojaviti na saslušanju pred Disciplinskom komisijom Francuskog nogometnog saveza zbog udaranja igrača Valenciennesa Davida Ducourtiouxa.

Incident se dogodio 21. prosinca u prvenstvenom dvoboju u kojem je Valenciennes slavio s 1-0. Ducourtioux je u duelu nagazio Lovrenov gležanj, a naš mu je reprezentativac uzvratio udarcem šakom u vrat. Iako je domaći branič pritom pao na tlo, sudac nije vidio cijeli događaj tako da je Lovren prošao bez crvenog kartona. Međutim, naknadno je prijavljen Disciplinskoj komisiji i sada mu prijeti suspenzija na više utakmica. Lovren smatra da ne zaslužuje strogu kaznu.

- Ne radi se o nekoj velikoj stvari. Vidio sam Ducourtiouxa i s njim je sve u redu, nije ozlijeđen. Prihvatit ću poziv na saslušanje. Kriv sam što sam reagirao tako, ali ispričao sam se i mislim da ne zaslužujem puno utakmica kazne, zašto bih trebao biti suspendiran? U dvije godine u Lyonu sam dobio samo dva crvena kartona - izjavio je Lovren za Le Progres.

Lovren i dalje ozlijeđen, propušta utakmicu Liga kupa

Trener francuskog nogometnog kluba Lyon, Remi Garde, izjavio je da ne može računati na Dejana Lovrena u susretu četvrtfinala francuskog Liga kupa protiv Lillea koji je na rasporedu u srijedu...

Nakon što je propustio utakmicu protiv niželigaša Lyon Ducherea za ulazak u šesnaestinu finala Francuskog kupa (3-1), Lovren će i drugu kup-utakmicu (Liga kup) gledati s tribina.

- Još uvijek ima upaljenu Ahilovu tetivu. Liječi je intenzivno i nadam se da će uskoro ponovno biti u momčadi rekao je Garde.

Osim Lovrena, utakmicu će zbog ozljede propustiti i Brazilac Chris.

Linker
25. rujan 2024 13:25