MAURICE VAN STEEN Afp
TRENER SVE OBJASNIO

Ozlijeđeni Vatreni se vraća brže od svih očekivanja!? Evo kada će Dalić imati igrača za kritičnu poziciju

Hrvatski reprezentativac ozlijedio je gležanj u prvom kolu Lige prvaka i teren je napustio na nosilima
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2023. 08:12

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec ozlijedio je gležanj ovog utorka tijekom prvog kola Lige prvaka u kojemu je Feyenoord svladao Celtic s 2:0.

Nizozemski su mediji javili kako je bivši igrač Dinama istegnuo ligamente gležnja, a na teren bi se trebao vratiti za tri do četiri tjedna. Njegov Feyenoord ovog vikenda očekuje derbi kola protiv Ajaxa, a iako Ivanušec neće konkurirati za taj ogled, trener Feyenoorda Arne Slot u novoj izjavi za nizozemske medije bio je i više nego optimističan oko njegova povratka.

- Uvijek pokušavate produljiti trajanje ozljede, inače moram stalno odgovarati na pitanja poput: ‘Hej, rekao si prije tjedan dana, ali on još uvijek ne trenira. Radi li medicinsko osoblje dovoljno dobro svoj posao?‘ Zato gotovo svi klubovi uvijek malo produže vijek trajanja ozljede - objasnio je Slot kako se u nogometu često upravlja informacijama vezanima uz ozljede.

image
ANP/DDP USA/PROFIMEDIA Anp/ddp Usa/profimedia

- Isto vrijedi i za ozljedu Ivanušeca, koji se u utorak ozlijedio u utakmici protiv Celtica. Kažemo da su tjedni u pitanju, ali može biti da bi se Luka mogao vratiti brže od očekivanog - zaključio je Slot i tako unio optimizma navijačima rotterdamskog kluba, ali i za izbornika Zlatka Dalića.

Podsjetimo, Hrvatska igra kvalifikacijske utakmice za EURO 2024. s Turskom i Walesom sredinom listopada, a eventualni brži oporavak Ivanušeca znači da bi mogao biti na raspolaganju za nacionalne dužnosti.

Linker
06. listopad 2024 15:41