Duje Klarić/CROPIX
RASPRODAJA NA POLJUDU

Napoli puni Hajdukovu blagajnu: Nakon Radoševića, Talijani žele i Milića!

Isto je godište kao i Radošević, a sa svojom impozantnom figurom je izuzetno brz i snažan. Može igrati na poziciji braniča, a iskazao se i u veznom redu - pišue Solo Napoli
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. siječanj 2013. 14:07

Je li na pomolu još jedan veliki transfer u Hajduku, na žalost u smjeru odlaska sa Poljuda. Istina blagajna će biti punija, ali će Miši Krstičeviću igrački kadar biti sve tanji. Talijanski mediji su se raspisali da nakon angažmana Josipa Radoševića sve bliže Napulju je još jedan biser - Antonio Milić. Navodno Napoli je spreman za Hajdukovog dragulja poslati i pismenu ponudu.

- Napoli bi želio u svoje redove dovesti i Antonija Milića. Isto je godište kao i Radošević, a sa svojom impozantnom figurom je izuzetno brz i snažan. Može igrati na poziciji braniča, a iskazao se i u veznom redu - pišue Solo Napoli.

Tuttonapoli pak ističe Milićevu darovitost, te prisnažuje kako je odigrao izvrsnu utakmicu protiv Intera na San Siru. S obzirom na tešku situaciju na Poljudu uvjereni su kako bi Napoli ovog izvranog mladog igrača mogao dovesti za puno manje novca nego mu je tržišna vrijednost. S druge strane mediji sa Apenina tvrde kako niti Milić ne bi imao ništa protiv ponovno zaigrati sa svojim prijateljem iz svlačionice Hajduka Radoševićem, ali u dresu Napolija.

Linker
22. rujan 2024 20:29