SVI BJEŽE S POLJUDA

Hajduk ostaje bez pola momčadi: Bolić nudi Avdiju Vršajevića turskim klubovima

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. siječanj 2013. 15:12

Hajdukovi igrači su na sve većoj cijeni, zanimanje za njih po Europi sve više raste, a s obzirom da je osim ruskog tržišta kraj prijlazni roka sutra u ponoć, mnogi menadžeri preuzimaju inicijativu. Tako je prema pisanju BH-listova na izlaznim vratima sa Poljuda novopečeni reprezentativac "zmajeva" Avdija Vršajević.

Njega po turskoj ovih dana nudi nekadašnji reprezentativac Elvir Bolić koji je i sam imao zavidnu karijeru u toj zemlji. Poslove oko Vršajevića potvrdio je i njegov menadžer Nihad Perčo. Imena klubova se još drže u tajnosti, no s obzirom na kratkoću roka za registraciju nema sumnje da bi se danas i sutra sve moglo rasplesti.

- Vrlo brzo će se sve saznati, Avdija odlazi iz Hajduka ove zime - kazao je Perčo, a njegovu izjavu prenio je eurosport.ba.

Ukoliko se zaista dogodi biti će to veliki udarac za Mišu Krstičevića i Hajduk, Vršajević je doveden kao desni branič u jako tankoj obrani, a tijekom polusezone se iskazao na nekoliko mjesta u momčadi. Igrama u "bijelom" dresu Vršajević se izborio i za tri reprezentativna nastupa, a njegova cijena tim je porasla.

Linker
22. rujan 2024 20:34