www.palmeiras.com
NAPADAČ IZ PALMEIRASA

Na meti Modrih: Mladi Brazilac Vinicius prvi 'pick' Dinama, jedina prepreka je - novac!

Na mladom Brazilcu se može s godinama sjajno zaraditi, a kako se radi o vrsnom golgeteru, sasvim je jasno da ubuduće može postati jedan od ključnih igrača Dinama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. lipanj 2011. 00:12

Vinicius Santos Silva, ili jednostavnije Vinicius (17), napadač brazilskog Palmeirasa veliki je “pick” Dinama! Radi se o mladiću visokom 180 centimetara i teškom 76 kilograma, može igrati sve pozicije u napadu, klasičnu špicu, te s lijeve i desne strane. Momak još nema 18 godina, a predviđaju mu sjajnu karijeru. Naši izvori tvrde da se radi o jednom od najtalentiranijih mladih brazilskih napadača.

Eventualno dovođenje mladog Brazilca nema veze s mogućim dolaskom Mate Bilića, jer Vinicius je jednostavno pametno ulaganje. Na mladom Brazilcu se može s godinama sjajno zaraditi, a kako se radi o vrsnom golgeteru, sasvim je jasno da ubuduće može postati jedan od ključnih igrača Dinama. Za prvu momčad Palmeirasa zaigrao je već se 16 godina, kad je i potpisao profesionalni ugovor, što i dokazuje o kakvom se talentu radi. Maksimirski izvori tvrde da bi se na njemu i Mateu Kovačiću gradio budući Dinamo.

Međutim, u želji Dinama za dovođenjem Viniciusa postoji jedna velika prepreka, a ona se zove - novac. Takvi mladi i talentirani Brazilci koštaju dosta, pa je pitanje hoće li se Zdravko Mamić u ovim teškim vremenima odlučiti za takvo ulaganje, makar po predviđanjima bi ono u budućnosti trebalo biti itekako isplativo.

Linker
25. rujan 2024 06:26