AP
BURNO U MADRIDU

Mourinho: 'Nije vrijeme za razgovor o budućnosti': Lippi: 'Real? Nema kontakta...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2012. 20:30

Ne prestaju glasine i nagađanja oko imena potencijalnog nasljednika Josea Mourinha na klupi nogometaša Real Madrida.

Nakon slabe prve polovice sezone u španjolskom prvenstvu i izostavljanja Ikera Casillasa u utakmici protiv Malage, navijači madridskog kluba su se okrenuli protiv portugalskog stratega, a tamošnji mediji mu traže nasljednika.

Najnovija sugestija došla je od Zinedinea Zidanea, bivšeg uskoro Mourinhovog suradnika, koji je navodno predsjedniku Reala Florentinu Perezu sugerirao ime Marcella Lippija.

- Sada nije vrijeme za razgovor o mojoj budućnosti – rekao je Mourinho iz Dubaija, gdje je stigao na seminar o profesionalnom nogometu.

Lippi, bivši talijanski izbornik i aktualni trener Guangzhoua, svjestan je napisa u španjolskim medijima u kojima se spominje njegovo ime, ali kaže da nema istine da je u kontaktu sa Realovim čelnicima.

- Real Madrid? Nema istine u tome. Nije da sam nezadovoljan što me povezuju s tako važnim klubom kao što je Real, ali nema osnove za tako nešto – rekao je Lippi za Radio Kiss Kiss.

- Ne znam što su Zidane i Perez razgovarali. I ja sam isto čitao novine, ali imam još dvogodišnji ugovor sa Guangzhouom i jako sam sretan ovdje. Ništa se još nije dogodilo, a i kada bi me nazvali rekao bih im isto što i vama, da sam pod ugovorom.

Linker
22. rujan 2024 06:35