IZBORNIK O TRANSFERIMA

'Modrić će napredovati kod Mourinha, a za Pranjića je sjajno što nije otišao u Kinu!'

'Ne kupuje se igrača za 50 milijuna eura da bi bio na klupi, a drugo Modrić je nadišao rang igrača koji se, kad negdje dođe, mora zapitati hoće li biti u prvom planu'
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. srpanj 2012. 23:00

Izbornik pažljivo prati što se događa s igračima. Luka Modrić najveća je priča, Igor Štimac nije ga nazvao po tom pitanju.

- Nisam vidio potrebu, on sam zna što je za njega najbolje.

Za medije Štimac ne skriva da je to - Real Madrid.

- Već sam rekao da bi dolazak Modrića u Real bila strašna stvar, za njega i cjelokupni hrvatski nogomet. Kod Mourinha bi dodatno napredovao.

Ipak, na Santiagu Bernabeuu je moćna konkurencija, dok bi primjerice u PSG-u od prve dobio status neupitno središnje figure veznog reda. U Madridu će se morati nadmetati s Khedirom, Xabijem Alonsom, Özilom...

- Nemojte podcjenjivati Luku. Prvo, ne kupuje se igrača za 50 milijuna eura da bi ga se držalo na klupi, a drugo Modrić je nadišao rang nogometaša koji se, kad negdje dođe, mora zapitati hoće li biti u prvom planu.

Danijel Pranjić potpisao je za Sporting, njegov transfer u Lisabon razveselio je Štimca.

- To je odličan izbor kluba, sretan sam što Pranjić nije otišao u Kinu, bez obzira na vrtoglavi iznos koji se spominjao, važno mi je da je u Europi i u potpunosti, u svakom pogledu, spreman za reprezentaciju.

Gordon Schildenfeld je njemački Eintracht zamijenio Dinamom iz Moskve,.

- Šifo je napravio dobar potez, meni zapravo odgovara što su se toliki igrači skupili u jednom kraju Europe, kad budem išao u obilazak, bit će mi dovoljno napraviti turneju po Rusiji i Ukrajini i "riješit" ću većinu reprezentativaca.

Linker
21. rujan 2024 16:39