Drago Sopta/CROPIX
MOGUĆ DOLAZAK HLEBA

Mitreski: U Bakuu Modre čeka pakao. Siguran sam da prva utakmica neće ništa riješiti

Kruno Jurčić nedavno je u Skoplju, dok je gledao potencijalna pojačanja za Dinamo, pričao s Igorom Mitreskim, makedonskim reprezentativcem, koji igra u Neftčiju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2011. 11:15

Kruno Jurčić nedavno je u Skoplju, dok je gledao potencijalna pojačanja za Dinamo, pričao s Igorom Mitreskim, makedonskim reprezentativcem, koji igra u Neftčiju.

- Baš smo tada razgovarali da želimo jedni druge izbjeći. Ali tako je to u nogometu, baš kad hoćeš nekoga izbjeći, dogodi se. Više nema lagane utakmice - govori Mitreski, koji kaže da nije čuo za Dinamova pojačanja ovoga ljeta.

- Ne, nisam čuo, tek ćemo se raspitati za sve o Dinamu. Zvat ću Gocu Sedloskog, on će mi sve ispričati, prijatelj mi je - tvrdi Mitreski.

Spominje se dolazak Aleksandra Hleba, je li moguće da i on dočeka Dinamo u Bakuu?

- Moguće je, iako ne znam mnogo o tome, ne znam u kojoj je fazi. Znam da se priča o Hlebu, ali i još nekim igračima. Vjerujem da ćemo sigurno dovesti špicu i polušpicu.

Mitreski govori da će Dinamu biti jako teško.

- U Bakuu Zagrepčane čeka pakao. Siguran sam da prva utakmica neće ništa riješiti, da će se sve odlučivati u Azerbajdžanu. A onda je sve moguće... - kaže Mitreski.

Linker
25. rujan 2024 02:28