Nikša Stipaničev / Cropix
MARKO ŠARLIJA O NEFTČIJU

'Dinamo će se namučiti, ali će proći! Čekat će ih 25 tisuća ljudi, ali nisu baš vatreni'

Dinamo je bolji, u to budite sigurni! Pogotovo s pojačanjima, koja su stigla ovog ljeta. Ali, upozoravam, neće biti lako, jer Neftči je ozbiljna momčad, tvrdi Šarlija
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. lipanj 2011. 16:07

Marko Šarlija vratar je u Bakuu, gradskom suparniku Neftčija. Trenutno je u Hrvatskoj na odmoru, kad je saznao da je Dinamo izvukao Neftči, reagirao je mnogo optimističnije od mnogih u Dinamovu taboru.

- Dinamo je bolji, to budite sigurni! Pogotovo s pojačanjima, koja su sad stigla. Ali, upozoravam, neće biti lako, jer Neftči je ozbiljna momčad - kaže Šarlija koji misli da bi Dinamova šansa mogao biti vratar.

- Doveli su sad novoga vratara, tek se treba vidjeti kakav je. Zapravo, ovdje je običaj da prvak uvijek kupuje mnogo igrača za Europu, tko zna kako će im momčad izgledati u pretkolu. Uglavnom, Modri su bolji, no morat će ozbiljno shvatiti suparnika. Neftči nije momčad koja nema glavu i rep, znaju igrati, trebat će se pomučiti. u Bakuu će igrati pred 20-25 tisuća ljudi, ali nisu to neki vatreni navijači. Moja prognoza - bit će teško, ali Dinamo prolazi!

Linker
25. rujan 2024 00:20