Nenad Dugi / Cropix
U TURSKU BEZ KAPITALCA

Menadžeri ponudili Mamićima čak 30 stopera, Gordon Schildenfeld odlazi u PAOK!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. siječanj 2013. 23:52

Dinamo je u utorak kompletirao popis za turske pripreme na koje se putuje danas. Sammir i Ibanez su doputovali jučer, ali uoči puta se na popisu pojavilo još jedno novo ime, junior Tin Jedvaj!

- On je još zapravo mlađi junior, igra na poziciji stopera, jako je dobar, odličnog skoka, vrhunski se postavlja, jak je u duelu, iznimno odgovoran - kazao nam je Igor Cvitanović, Tinov trener u juniorima.

U turskoj ekspediciji bit će ukupno 25 igrača. Kakav li je to samo festival mladosti! Kovačić, Halilović, Šimunović, Čalušić, Brodić, Kolar, Jedvaj! Prva dva su već na putu prema zvijezdama, ostali to tek trebaju postati.

Kao što vidite, Modri danas na put kreću bez stopera internacionalne kvalitete, kojeg su najavili. Iako su ostali na Šimuniću i 'klincima’ (Šimunović, Čalušić, Jedvaj), u Maksimirskoj 128 nema nikakve panike niti hektike. Zdravko Mamić je kazao kako bi bilo dobro da stoper stigne ovog prijelaznog roka, ali da neće biti nikakvih problema ako dođe i u ljetnom prijelaznom roku.

Dinamo ionako želi kupiti provjerenu klasu kojoj neće biti potrebno razdoblje adaptacije, pa će bez problema moći igrati sljedeće kvalifikacije za Ligu prvaka. Jer se drži da je Dinamo već prvak. Ipak, nije li rizik ostati samo na jednom iskusnom stoperu, Šimuniću? Što ako se slučajno ozlijedi? U modrom domu to ne drže rizikom jer vjeruju da i sa svojim mladim snagama mogu uvjerljivo osvojiti HNL. Inače, Dinamu se preko raznih menadžera i agencija prema klupskim izvorima nudi preko 30 stopera!

Gordon Schildenfeld nadomak PAOK-u

Hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld vrlo će vjerojatno već danas rusku zimu zamijeniti za kudikamo ugodniju grčku klimu. Naime, prema pouzdanim izvorima iz Grčke, doznajemo da bi Schildenfeld već tijekom današnjeg dana u Solunu trebao potpisati pristupnicu za tamošnjeg prvoligaš PAOK.

Podsjetimo, SN su prije nekoliko tjedana još izvješćivale o vjerojatnosti takve opcije. Schildenfeld je inače u srpnju prošle godine bio potpisao za ruskog prvoligaša, Dinamo iz Moskve.

Linker
22. rujan 2024 11:24