Damir Krajac / CROPIX
DOBILI FAKS IZ SARAJEVA

Mamić o Halilovićevoj želji da igra za BiH: 'O takvoj temi uopće ne želim ni razmišljati'

Nitko u Dinamu ne želi komentirati tu priču, što je sasvim logično s obzirom da se radi o potpuno privatnoj odluci. Ipak, kuloari šapuću da bi se Halilović ipak mogao odlučiti za igranje u dresu Ljiljana
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. siječanj 2013. 11:55

Alen Halilović dobio je pozivnicu iz Bosne i Hercegovine. Ne za nastup protiv Slovenije, već da u Ljubljanu dođe na upoznavanje. Sportski direktor Zoran Mamić kaže:

- Dobili smo faks iz BiH-saveza dan prije nego što smo otišli u Tursku. Međutim, bio je nerazgovjetan, nije se moglo iščitati što u njemu piše, je li to poziv Alenu Haliloviću.

Na pitanje što u Dinamu misle o pozivnici iz BiH mlađi Mamić je zaključio:

- To je isključivo osobna stvar Alena Halilovića.

A što kaže Alen? Pitali smo ga je li mu drago što je stigao poziv iz NS Bosne i Hercegovine?

- Ja sam na pripremama s Dinamom i razmišljam samo o tome. Ništa drugo ne bih želio kazati.

Ta izjava je na tragu bivših koje je u eter puštala mlada Dinamova zvijezda. Jasno je da se još nije odlučio. Ili možda jest? Uglavnom, znat će se uskoro.

Naravno, Alen ima pravo na svoj izbor i nitko mu ništa ne smije zamjeriti. Šteta ako neće igrati za Hrvatsku, ali mladić ima pravo izbora. Nitko u Dinamu ne želi komentirati tu priču, što je sasvim logično s obzirom da se radi o potpuno privatnoj odluci. Ipak, kuloari šapuću da bi se Halilović ipak mogao odlučiti za igranje u dresu Ljiljana.

- O toj temi uopće ne razmišljam - zaključio je Zdravko Mamić.

Linker
22. rujan 2024 13:40