Zagreb, 051109. Stadion Maksimir.Nogometna utakmica Europske lige, skupine A, 4. kolo izmedju Dinama i nizozemskog Ajaxa.Na slici: zbog nereda BBB-a u Temisvaru, kazna Uefe dvije utakmice igranja pred praznim stadionom Maksimir.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
'STIŽU JAKO DOBRE VIJESTI'

Mamić u Dubaiju nagovorio šeike da ulažu u Dinamo. Arapi će graditi - Maksimir!

Sa mnom u Zagreb stižu jako dobre vijesti za Dinamo! Koje? Neću sada o tome. Treba završiti sve sastanke pa onda govoriti o svemu što sam dogovorio - kaže Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. lipanj 2011. 23:10

O tome smo već pisali, a sad je eto, stigla i službena potvrda. Ujedinjeni Arapski Emirati uložit će novac u Dinamo! Bit će to jedan od najvećih poslova koji je sklopio Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

- Sa mnom u Zagreb stižu jako dobre vijesti za Dinamo! Koje? Neću sada o tome. Treba završiti sve sastanke pa onda konkretno govoriti o svemu što sam dogovorio u Dubaiju - bio je zakopčan Zdravko Mamić.

Ipak, na pitanje jesu li dobre vijesti arapsko ulaganje u Dinamo, izvršni dopredsjednik je kazao:

- Jesu!

U što će to uložiti Ujedinjeni Arapski Emirati kad je u pitanju Dinamo? Upućeni izvori tvrde da će izvršni predsjednik u Dubaiju pokušati dogovoriti arapsko ulaganje u novi stadion!? Ne zna se bi li bilo djelomično, polovično ili potpuno, ali je njegov posjet navodno baš inspiriran tom idejom.

Linker
25. rujan 2024 06:29