BEN STANSALL Afp
PRIJEDLOG ZA LEGENDU

Ancelotti nakon finala poslao Kroosu iznenađujuću ponudu: ‘Čekamo ga‘

Kroos je za Real postigao 28 golova, dodao 98 asistencija te osvojio čak pet naslova Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2024. 20:44

Još uoči utakmice finala Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund, Toni Kroos je najavio da na kraju sezone odlazi u mirovinu. Nijemcu je preostalo još Europsko prvenstvo s Njemačkom gdje će pred domaćim navijačima pokušati napraviti dobar rezultat.

S pet osvojenih Liga prvaka u dresu Real Madrida, Kroos će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvećih igrača u povijesti Kraljevskog kluba. Ne čudi stoga što ga trener Reala Carlo Ancelotti želi nagovoriti da ostane u redovima Real Madrida.

- Čekamo ga da se predomisli. Uvijek je dobrodošao. Nije se mogao oprostiti na bolji način. Odlazi kao legenda kluba s trofejem Lige prvaka. Svi navijači će mu zauvijek biti zahvalni - rekao je Talijan nakon finala.

Kroos je za Real upisao 464 nastupa te će ostati upamćen kao jedan od najvećih igrača u povijesti Kraljevskog kluba. Postigao je 28 golova, dodao 98 asistencija te osvojio čak pet naslova Lige prvaka. U karijeri će odigrati još Europsko prvenstvo u Njemačkoj nakon čega će zauvijek okačiti kopačke o klin.

Linker
02. lipanj 2024 20:44