Paun Paunovic / CROPIX
SKANDALOZNO SUĐENJE

Krstičević: Suce neću komentirati; Bojko: Uvijek se griješi na štetu Cibalije

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 14. travanj 2013. 00:22

Dugo je Hajduk lomio otpor čvrste Cibalije, ali je na koncu zasluženo upisao nova tri boda i vratio se na drugo mjesto MaxTV Prve lige.

- Prvih pola sata se vidjelo da je Poljud još uvijek prevelik stadion za moje momke, bili su impresionirani ambijentom i Hajduk je potpuno dominirao i mogao imati i veću prednost. Žao mi je što je utakmicu odlučila glupost mladog Mišića, mlad je igrač, tek mu je 18 godina, istaknuo je nakon utakmice trener poraženih Miroslav Bojko. Spomenuo je vinkovački strateg je ono što su pokazale snimke golova, kuriozitet je da su sva tri gola postignuta iz zaleđa, pobjednik je odlučen u 79. minuti kada je Vuković glavom svladao Matkovića.

- Moram reći da sam dobio poruke kako su sva tri gola postignuta iz zaleđa. Ne znam zašto je tako, ali znam da se događa dosta pogrešaka na štetu Cibalije, imali smo šest ili sedam kardinalnih pogrešaka na našu štetu. Ne znam je li to hajka na Cibaliu, samo govorim činjenice, dodao je Bojko.

Trener domaćih Mišo Krstičević se nije htio previše osvrtati na sudačke pogreške, on je na to već navikao.

- Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolji, pogotovo u prvom poluvremenu kada nam je Cibalia iz prvog pokušaja došla do gola. Opet smo morali kombinirati s momčadi, nedostaje nam mnogo igrača i prisiljeni smo na to. Igrači zaslužuju sve čestitke, zalagali su se, izdržali sve nedaće i svi ovi rezultati su im nagrada, rekao je trener Bijelih.

U pobjedu vrijednu drugog mjesta veliki je obol dao mladi Jean Evrard Kouassi, bio je vrlo raspoložen protiv Vinkovčana. Prigodu je dobio i Kiš, navijači Hajduka dugo prizivaju njegovo ime.

- Kouassi je došao slučajno, prošao probu i izborio se za svoje mjesto. Igra za male novce i još je mlad pa je teško očekivati da će uvijek igrati na najvećoj razini. Što se tiče Kiša već sam rekao da svatko na treninzima sebe postavlja u momčad, a na meni je odgovornost za rezultat. Kiš igra na poziciji na kojoj su Vuković, Caktaš, Andrijašević kad je tu, sad i Sušić pa se nije lako izboriti za postavu. Da igra na nekoj drugoj poziciji vjerojatno bi lakše upao u momčad. Hajduk je na prvom mjestu pa ako mi netko od čelnika kaže da Kiš mora igrati onda će igrati, biti kapetan ako treba, jasan je Krstičević.

Linker
21. rujan 2024 04:51