Drago Sopta / CROPIX
PROMJENE NA POLJUDU

Krstičević progledao: Bašić u kadru za Zaprešić, Patinho i Cassio otpisani - zauvijek!

Brazilci su na korak do povratka u Rio de Janiero, njihova splitska epizoda broji posljednje dane. Prošli petak nisu bili na treningu, nego su viđeni u šetnji gradom
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. travanj 2013. 12:02

Patinho i Cassio ostali su u Splitu, a 17-godišnji Josip Bašić uvršten je na popis putnika za dvostruko gostovanje u Zaprešiću i Koprivnici. Napokon su se i u Hajduku suočili sa stvarnošću, te pritom počeli razmišljati o budućnosti. Brazilci su na korak do povratka u Rio de Janiero, njihova splitska epizoda broji posljednje dane. Prošli petak nisu bili na poslijepodnevnom treningu, čak štoviše, u to vrijeme zatečeni su u šetnji gradom. Vjerojatno jednoj od zadnjih.

Jučer je Krstičević imao nekoliko otvorenih pitanja glede popisa putnika, ali dvojbe oko statusa Brazilaca nije bilo.

- Patinho i Cassio ne idu na put - jasno je poručio Krstičević.

Svakim danom u svakom pogledu Brazilci sve više napreduju, krupnim koracima idu prema Rio de Janieru s kartom u jednom pravcu. U Hajduku su napokon shvatili da nema smisla čekati kada će i hoće li uopće proigrati igrači na posudbi iz Fluminensea, dok s druge strane kapetan kadetske reprezentacije Hrvatske U-17 Josip Bašić strpljivo čeka prigodu u statusu nade sa stipendijskim ugovorom.

Linker
15. rujan 2024 00:08