Vojko Bašić/CROPIX
BRAZILSKI FIJASKO

BAČENI NOVAC Patinho i Cassio žele otići iz Splita, Krstičević oduševljen!

Brazilaca nema na mapi trenera Miše Krstičevića, iako je klub investirao određeni novac u njihovo dovođenje, ali oni nisu upisali niti minute na službenoj utakmici
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 08. travanj 2013. 18:28

Dolazak dvojice Brazilaca iz Fluminensea, Patinha i Cassija u Hajduk ove zime, bio je popraćen velikom pompom, a niti četiri mjeseca kasnija njihova epizoda na Poljudu završava fijaskom.

Brazilci su zatražili da se vrate kući jer u Hajduku nisu dočekali priliku, niti vjeruju da se to do ljeta može promijeniti. Brazilaca nema na mapi trenera Miše Krstičevića , iako je klub investirao određeni novac u njihovo dovođenje (mjesečna plaća od 5000 dolara po glavi), ali oni nisu upisali niti minute na službenoj utakmici. Odigrali su jednu utakmicu u Metkoviću protiv selekcije Doline Neretve, zabili su po gol, da im ostane barem nekakva uspomena na dane provedene u Hajduku.

Nismo ih vidjeli

Brazilci odlaze, a da nisu pokazali kakvi su igrači. Neviđeni Brazilci...

Teško je sada ulaziti u to tko je kriv za ovu nesretnu epizodu s Brazilcima - oni koji su ih doveli u Hajduk a da ih nisu gledali (Krešić i Fiorentini), ili trener Krstičević koji im nije dao šansu kada su već došli (valjda zato što se na treninzima uvjerio o kakvim se igračima radi), ali kad se podvuče crta, ispod nje ostaje samo financijski minus, uludo bačeni novac, šezdesetak tisuća dolara koliko će Hajduk koštati ova ekshibicija.

Bit će još Brazilaca...

Rizik posla ili promašena poslovna politika? Što god, suradnja s Fluminenseom ide dalje, kažu na Poljudu. Podvale Sir Olivera izgledaju kao dječja igra prema kombinacijama iz Hajduka: “Halo Bing, kako brat, trebaju li ti dva Brazilca...” ao

Linker
21. rujan 2024 03:00