Srđan Vrančić/CROPIX
POVRATAK NIKE

Kranjčara: 'Nema igrača koji ne bi želio igrati protiv Srbije! To nije obična utakmica'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. veljača 2013. 23:28

Niko Kranjčar (28) je također bio pozitivna priča utakmice u Londonu. U mnogim trenucima utakmice u kojoj su Hrvati deklasirali Južnu Koreju ofenzivno je podsjetio na svoja najbolja vremena.

- Dobro je bilo, dobro... Naročito za ovu fazu priprema - kaže nam Kranjčar.

Nakon utakmice s Korejcima sa svojim se suigračem i prijateljem Ognjenom Vukojevićem vratio u Marbellu, tamo se pripremaju igrači kijevskog Dynama.

- Iz Marbelle ćemo otputovati na utakmicu Europske lige s Bordeauxom, a onda se opet vraćamo na pripreme.

Ne govori Niko slučajno o pripremama. Upravo su mu one znale zagorčati karijeru, naročito posljednje dvije godine.

- Godinu i pol, zapravo dvije godine, nisam prošao prave pripreme. Stalno sam imao problema, te ozljede su me mučile. Ove godine konačno odrađujem prave pripreme, radim jako dobro, to se mora vidjeti, jednostavno mora.

Nakon svega što je prošao nije bilo neko čudo činjenica da je u reprezentaciji bio sporedni glumac. Njegov nogomet je djelovao nekako bezvoljno, kao da je izgubio samopouzdanje.

- Sad imam mnogo samopouzdanja jer vidim da se stvari dobro odvijaju po mene. Osjećam se jako dobro, zdrav sam.

Vratimo se na utakmicu u Londonu. Hrvatska je izgledala jako dobro?

- Je, bilo je stvarno dobro. Ne bih izdvajao reprezentativce pojedinačno, ali svi skupa smo pružili jako dobar nogomet. Igrali smo s lakoćom, lopta je brzo putovala, bili smo dominantni.

Već razmišljate o ogledu sa Srbima u Maksimiru?

- Jasno da je Srbija već u mislima svih reprezentativaca. Možemo mi govoriti što god hoćemo, ali to nije obična utakmica. Maksimir će biti prepun, atmosfera sjajna, bit će poseban doživljaj igrati tu utakmicu.

Mislite da ćete dobiti priliku?

- Nema igrača u hrvatskoj reprezentaciji koji ne bi želio igrati protiv Srbije! Naravno da se nadam da ću igrati i da ću biti pravi. Ali odluku o onima koji će igrati donosi izbornik Igor Štimac.

KOMPLETAN INTERVJU PROČITAJTE U SPORTSKIM NOVOSTIMA!

Linker
22. rujan 2024 01:00