OZLJEDE KROJE MOMČAD

KOVAČ IH ČUVA ZA MALTU Rakitić i Jelavić preskaču Cipar, Kramarić u prvih 11

Rakitić je osjetio je za bol u kvadricepsu i po preporuci liječnika preskočit će nastup protiv Cipra
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 04. rujan 2014. 12:29

Nakon poslijepodnevnog treninga na stadionu Aldo Drosina Ivan Rakitić vodi se pod rubriku ozljieđenih. Naime, igrač Barcelone osjetio je za vrijeme treninga određenu bol u kvadricepsu i po preporuci liječnika preskočit će nastup protiv Cipra. Kako smo uspjeli saznati Rakitić će u toku četvrtka odraditi ultrazvuk, ali njegova ozljeda ne djeluje ozbiljnije prirode, Cipar će preskočiti iz predostrožnosti, dok će za Maltu sasvim sigurno biti u stroju.

Ista stvar vrijedi i za Nikicu Jelavića kojeg zateže adukor, i on će vjerojatno biti gledatelj protiv Ciprana. kako je Rakitić bio predviđen za igranje u prvoj postavi, njegovo će mjesto najvjerojatnije pored Modrića u srednjem redu zauzeti Brozović, dok će na poziciji srednje polušpice iza Mandžukića, priliku dobiti Andrej Kramarić koji tu ulogu odlično odrađuje u Rijeci.

Dakle, postava za Cipar će biti: Subašić, Srna, Ćorluka, Lovren, Strinić, Modrić, Brozović, Halilović, Kramarić, Kovačić, Mandžukić. U nastavku će priliku dobiti novih šest igrča, a na klupu će sjesti sve raspoložive snage osim Raktića i Jelavića.

Linker
22. rujan 2024 11:25