Vlado Kos/CROPIX
HAJDUK TRAŽI ČELNIKA

I Šupraha kandidat za predsjednika, sudac za kojeg kažu da je 'Mamićev čovjek'!

Kerum ima u vidu i Vinka Radovanija, Hajdukova odvjetnika. Čovjek je upoznat s radom kluba, bio je tu za Svagušine i Peroševe vladavine, pa bi lako pohvatao konce
Piše: Mario VelićObjavljeno: 27. prosinac 2010. 10:11

Dok se još čeka objavljivanje natječaja za Upravu svaki se dan pojavljuju nova imena, novi potencijalni kandidati. Tako se šuška da Kerum u vidu ima i Vinka Radovanija, Hajdukova odvjetnika. Čovjek je upoznat s radom kluba, bio je tu za Svagušine i Peroševe vladavine , pa bi lako pohvatao konce, smatraju ljudi bliski Kerumu. Upitno je tek koliko je sam Radovani zainteresiran, čovjek ima odvjetnički ured, Hajduk mu je tek jedan od klijenata.

Neće izbori proći ni bez neovisnih kandidata, a jedan bi od njih mogao biti i Alojzije Šupraha. Taj diplomirani profesor povijesti i povijesti umjetnosti ima više nego zanimljivu biografiju. Javnosti je najpoznatiji kao bivši nogometni sudac, ali bio je i načelnik splitskog odjela Službe za zaštitu ustavnog poretka (SUZP-a), a spominjao se kao Mamićev arbitar... No, sada, tvrde njegovi prijatelji, u niskom startu čeka da se objavi natječaj pa da se na njega javi, a već je navodno pripremio potrebnu dokumentaciju. Nakon zanimljivih izbora za predsjednika HNS-a neće biti dosadni ni ovi za Upravu Hajduka.

Linker
22. rujan 2024 23:05