Vladimir Dugandžić/CROPIX
'RUPA U UGOVORU'

I NK Zagreb ima svog 'Vrsaljka' - Sampdoria otima 19-godišnjeg beka Celjaka!

Talijanski klub poziva se na pravilo Fife po kojem maloljetnici ne mogu potpisivati ugovore dulje od tri godine, pa bi to toj računici ljeta 2011. Celjak mogao biti njihov
Piše: Toni RoićObjavljeno: 30. prosinac 2010. 15:09

I Zagreb ima svog ” Vrsaljka”. No, za razliku od mladog igrača Dinama, kojeg neumorni marketing Zdravka Mamića seli svakodnevno u neki novi slavni klub, a koliko je to realno pokazat će vrijeme, Zagrebov desni bek Vedran Celjak (19) odmara se u svom Zaboku i niti ne zna što pišu talijanski internet portali. A kako donosi goal.com, Sampdoria iz Genove je u tajnoj misiji pokušaja osporavanja Celjakovog petogodišnjeg ugovora potpisanog kada je imao nepunih 17 godina 2008. čime bi ga željela dovesti bez plaćanja odštete. Talijanski klub poziva se na pravilo Fife po kojem maloljetnici ne mogu potpisivati ugovore dulje od tri godine, pa bi to toj računici ljeta 2011. Celjak mogao biti njihov na što oni očito i ciljaju.

O tom planu u Kranjčevićevoj su također saznali s interneta.

- Tvrdnja da Sampdoria može Celjaka na ljeto uzeti bez odštete ne stoji! Celjakov ugovor je pravovaljan i vrijedi na koliko je potpisan, a kako u klub nije došla niti jedna službena ponuda za njega, mi se u ovom trenutku i ne želimo spuštati na razinu medijskih nagađanja - kaže direktor Zagreba Vincenzo Cavaliere.

Ako bi ponuda došla, je li Celjak na prodaju i pod kojim uvjetima?

- Celjak nije među igračima koje želimo prodati ove zime, ali laska nam interes talijanskih klubova, koji su to pokazali ove jeseni kada su stalno dolazili njihovi skauti - zaključio je direktor Cavaliere.

Linker
24. rujan 2024 10:29