MERCATO U HNL-U

Šibenik u Zagrebu traži kupca za Blaževića, Pjesnici potpisali bivšeg beka Rada

Riječ je o Nevenu Markoviću, Čapljincu sa srbijanskom putovnicom, koji je karijeru započeo u beogradskom Radu, a potom je nastupao za Mladost iz Lučana, Vaslui i Kerkyru
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2011. 17:48

U Šibeniku su opet na sceni minusi. I oni koji se broje u Celzijevim stupnjevima, i oni na računima, ali i u bodovima. Uprava prvoligaša sa Šubićevca pokušava pronaći rješenja za izlazak iz financijske krize.

- Naš predsjednik Pauk opet je u Zagrebu na službenom putu, ali usporedo sa svojim poslovima župana pokušava pronaći neka financijska sredstva za klub. Situacija je neprijepornteška, ali vjerujem da ćemo se vrlo skoro izvući iz ovoga - kaže direktor šibenskoga prvoligaša Marko Karađole.

Umjesto Mehmeda Alispahića, za kojega i dalje nema novih vijesti u vezi odlaska u Maksimir, u prvi plan je izašla mogućnost prodaje vratara Blaževića.

- Iskrsnula je opcija s odlaskom vratara i našeg kapetana Gorana Blaževića, no za sada još ništa nije definirano. Što se Husmanija tiče, tu se stvari odvijaju sve pozitivnije, u smjeru njegova potpisa profesionalnog ugovora. Uprava je odredila i donju granicu odštete u visini od 300.000 eura, ako pronađe novi klub. Dok se ta stvar ne riješi, dotlo je na snazi odluka da ne igra i ne trenira za prvu momčad.

Nogometaši Zagreb pak od srijede boraviena osmodnevnim pripremama u Međugorju, a u razmaku od dva dana Pavlovićevu momčad pojačala su čak tri ljevaka. Najprije se nakon 10 godina u Kranjčevićevu vratio Krunoslav Rendulić, potom je Hajduk na posudbu isporučio mladog Leopolda Novaka, a najzanimljiviji lik pojavio se jučer ujutro u autobusu za Međugorje. Riječ je o 23-godišnjem Nevenu Markoviću, Čapljincu sa srbijanskom putovnicom, koji je profesionalnu karijeru 2005. započeo u beogradskom Radu, a potom je nastupao za Mladost iz Lučana, rumunjski Vaslui i grčku Kerkyru s otoka Krfa, odakle je i pristigao u Zagreb. Marković je potpisao ugovor na 3,5 godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:27