TRENER U ČUDU

Zoran Mamić: Toliko odličnih igrača, a ne možemo povezati igru. Nevjerojatno!

Nevjerojatno je da momčad u kojoj ima toliko tehnički odličnih igrača, ne može povezati igru. Moramo raditi na tome, to je uistinu neobjašnjivo - kazao je Mamić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. srpanj 2014. 01:35

Dinamo se i iz Danske vraća pobjednički, Dinamo je na korak do play-offa za Ligu prvaka. Marcelo Brozović školski je naciljao suprotan kut, lopta je putovala dugo, ali vidjelo se da domaći vratar neće to moći uhvatiti. Gol je to koji je donio Dinamu veliku pobjedu, u utakmici kojoj je bilo svega.

- Da, baš je bilo svega, na kraju je dobro završilo. Miješaju mi se osjećaji, teško mi je uopće opisati kako se osjećam. Najvažniji posao preda mnom i suradnicima je kako riješiti momčad tog pritiska, tog grča. Nevjerojatno je da momčad u kojoj ima toliko tehnički odličnih igrača, ne može povezati igru. Moramo raditi na tome, to je uistinu neobjašnjivo. Zadovoljan sam kako smo igrali u nastavku, kako su igrači reagirali poslije odmora. Zabili smo taj gol, mogli smo i još koji, jer su nam se nudili na pladnju, međutim, pobijedili smo, to je najvažnije. Kažem, moramo dešifrirati što nam se događa u prvih 45 minuta, je li to zbog važnosti utakmice ili je nešto drugo posrijedi - rekao je sa smiješkom olakšanja Zoran Mamić nakon susreta.

Nakon gola, Aalborg se nije raspao kao, recimo, Žalgiris, Danci su pokušavalia izjednaačiti, ostali su uporni i agresivni. Međutim, ostavljali su dosta prostora Modrima, koji su se približavali golu, ali nisu uspjeli zabiti i možda riješiti i pitanje prolaska. Ademi je doduše zabio, no, zbog zaleđa je gol poništen. Opet dva potpuno drugačija Dinamova poluvremena, opet dovoljno za pobjedu.

- Ništa nije gotovo, čeka nas još puno minuta do play-offa. Aalborg je ozbiljna, uigrana momčad i ne smijemo se opustiti u uzvratu. Treba nam podrška publike, 12., 13. i 14. igrač, trebamo odigrati dobru utakmicu za prolaz. Šteta što nismo zabili još jedan gol, no, bitna je pobjeda - zaključio je Zoran Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. rujan 2024 15:29