PREVIŠE KOŠTA

Zoran Mamić: Moralesa nećemo vraćati, a Peruanac je za nas nemoguća misija

Za Floresa su zainteresirani mnogi klubovi mnogo bogatiji od Dinama. Zato je teško očekivati da se mi možemo nositi s atraktivnijim ponudama - kazao je mlađi Mamić.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2012. 23:33

Hoće li Dinamo dovesti nadarenog Edisona Floresa (18), ofenzivca iz peruanskog Universitarija? Sportski direktor Modrih Zoran Mamić na tu temu kaže:

- Bojim se da je to za nas nemoguća misija!

Zašto nemoguća? Zar milijun dolara koliko je ponudio Dinamo nije dovoljno?

- Stvari su tu vrlo jednostavne. U toj priči se pojavljuje ogroman broj menadžera, uključen je ogroman broj ljudi, mora se razgovarati i pregovarati sa svima, počevši od njegovog oca. Osim toga, za Floresa su zainteresirani mnogi klubovi mnogo bogatiji od Dinama. Zato je teško očekivati da se mi možemo nositi s atraktivnijim i bogatijim ponudama - kazao je mlađi Mamić.

Kad se zna da su za Floresa zainteresirani Juventus, Napoli, Palermo, Villarreal, Valencia i Borussia iz Mönchengladbacha, onda je sasvim jasno da se s tako 'rogatima' Modri ne mogu bosti.

Kad smo već na prostorima Južne Amerike, pitali smo sportskog direktora razmišlja li Dinamo s posudbe iz Čilea vratiti Pedra Moralesa.

- Ne, Moralesa nećemo vraćati! Njegova posudba traje do zimskog prijelaznog roka. Onda ćemo vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 16:31