Goran Mehkek / Cropix
SAMMIR

'Zašto biti preskroman. Sa mnom, kad sam potpuno spreman, i Dinamo je bolji!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. ožujak 2011. 14:40

Nakon utakmice u Vinkovcima, na parkiralištu ispod stadiona Cibalije sudarili smo se s trenerom Vinkovčana Stankom Mršićem.

- Dinamo bez Sammira i Vrsaljka nije ništa posebno! Točnije, bez njih nisu baš nešto - kazao nam je Mršić.

Sammir se vratio nakon dugog izbivanja. Ozljeda Ahilove tetive, koja se pojavila još na pripremama u Međugorju, odstranila ga je s travnjaka. Posljednju utakmicu u prvenstvu odigrao je još u 17. kolu protiv Rijeke na Kantridi, 27. studenoga prošle godine. Dakle, s HNL-terena izbivao je točno 105 dana. Kasnije se još nadodao “noćni život”, Brazilac je punio “žute stranice”, ali sad je ponovno u nogometnom pogonu. Ne bismo se složili s Mršićem da Dinamo nije ništa posebno bez Sammira i Vrsaljka, jer Modri imaju još mnogo kvalitetnih nogometaša. Međutim, istina je da su njih dvojica Dinamovi biseri, ključni igrači.

Možemo mi pričati što god hoćemo, ali Dinamo je u Vinkovcima, iako nije pružio bogzna kakvu igru, sa Sammirom u momčadi bio odlučniji u igri prema naprijed. Iako se vidi da još nije maksimalno spreman, Brazilac je s nekoliko poteza podsjetio na svoja najbolja izdanja i ponudio malo atrakcije, ono što Dinamu nedostaje ovog proljeća.

- Recimo da sam spreman 70 posto! Znate što mi nedostaje? Oni europski termini srijeda-subota. Kad se tako igra, onda sam najbolji. Meni je premalo kad igram samo subotom - kazao je Sammir.

Prenijeli smo mu mišljenje mnogih stručnjaka, novinara i promatrača da s njim u igri Dinamo ima neku drugu, bolji dimenziju, da je Dinamo s njim na travnjaku bolji.

- Drago mi je to čuti. Ljudi vide da se trudim, vide svu moju želju i htijenje. Ozljeda me malo zaustavila, ali bit ću još bolji. Da, i zašto biti preskroman. Sa mnom, kad sam potpuno spreman, i Dinamo je bolji!

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:26