Drago Sopta / Cropix
BRAZILAC NA MESTALLI?

Valencia šalje emisare po Sammira, Mamić ne odustaje - cijena 10 milijuna eura!

Poznati španjolski prvoligaš veće duže vrijeme prati Dinamova Brazilca i, po informacijama koje imamo, potpuno je zadovoljio njihov ukus momčadi s Mestalle
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. ožujak 2011. 14:01

U Maksimir bi uskoro mogla sletjeti ponuda Valencije za Sammira! Poznati španjolski prvoligaš veće duže vrijeme prati Dinamova Brazilca i, po informacijama koje imamo, potpuno je zadovoljio njihov ukus. Naravno, to što će stići ponuda iz Španjolske ne znači da će najbolji Dinamov igrač put Primere. Teško da će ga Zdravko Mamić pustiti ispod 10 milijuna eura, barem se prije nekoliko mjeseci vrtjela ta svota.

Ovo je i inače vrijeme kad europski klubovi spremaju ponude za igrače koji ih zanimaju u ljetnom prijelaznom roku. Sammir je odigrao izvrsnu jesensku sezonu, osim što je bio najbolji strijelac Modrih, bio je i ključni igrač. Nažalost, na pripremama u Međugorju ga je zaustavila ozljeda Ahilove pete, pa nije igrao gotovo tri mjeseca. Međutim, do kraja ovog prvenstva Sammir će imati dovoljno vremena za iskazati svoj nesumnjivo veliki potencijal.

Možemo mi pričati što god hoćemo, ali Dinamo sa Sammirom i bez njega nije ista momčad. S Sammirom je Dinamo - bolji. Na stranu sad i oni već “opjevani” noćni izlasci, najbitnije jest da moćni brazilski “španer” opet bude u jesenskoj formi. Inače, nismo se mogli oteti dojmu da je Sammir mogao biti od velike koristi Slavenu Biliću na onoj utakmici u Tbilisiju kad se domaćin gusto branio sa 10 igrača.

Tako bi Sammir mogao postati hit Dinamova prijelaznog roka. Ipak, ne treba ništa prejudicirati, treba pričekati početak prijelaznog roka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:18