TALIJANSKI MILIJARDER

'Zaljubljen sam u prekrasnu Rijeku, odmah na početku iskeširat ću 2 milijuna eura!'

Projekt ulaganja u HNK Rijeka je na putu realizacije, rekao bih da je čak 99% posla dogovoreno. Ostatak ćemo riješiti kad dođem u Rijeku - rekao je talijanski milijarder
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 31. siječanj 2012. 13:43

Još jedan korak prema blagostanju. I to napravljen bez prethodne najave, u tišini, a to je najčešće najava ozbiljnosti projekta. Rijekin predsjednik Robert Komen, dopredsjednik Veljko Karabić i član Izvršnog odbora Marko Mandić-Boras vikend su proveli u La Speziji, u izravnom kontaktu sa skorim investitorom i čovjekom koji će Rijeku iz siromaštva odvesti do komotnog života, Gabrieleom Volpijem!

U Liguriji je, naravno, bio i Volpijev prijatelj/suradnik Damir Mišković, dopredsjednik Primorja, prvog riječkog sportskog projekta koji uživa blagotvorne učinke uske suradnje s Volpijem.

Sam Gabriele Volpi potvrdio je istinitost svake riječi objavljene u dnevniku Il secolo XIX:

- Projekt ulaganja u HNK Rijeka je na putu realizacije, rekao bih da je čak 99% posla dogovoreno. Ostatak ćemo riješiti kad dođem u Rijeku, na sastanku s gradonačelnikom Obersnelom. Spreman sam odmah investirati 2 milijuna eura, a nema ničeg čudnog u odluci da uložim u Kantridu jer ja sam - zaljubljen u prekrasnu Rijeku!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 03:23