Goran Mehkek / CROPIX
NEPROBOJNI BUNKER

Zadovoljni Osječani: ''Izgleda da ne ležimo Dinamu, nisu nam stvorili previše prilika''

- Znali smo od početka da će utakmica biti tvrda, teško je s njima ove sezone, u Osijeku smo i izgubili. Gosti su se zatvorili, mi nismo uspjeli probiti i to je cijela priča utakmice - rekao je Tin Jedvaj
Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 11. ožujak 2013. 08:03

Nakon utakmice u kojoj je Osijek došao do sedmog od mogućih devet bodova u tri ovosezonska ogleda s Dinamom, gostujući igrači imali su više razloga za zadovoljstvo.

- Znali smo od početka da će utakmica biti tvrda, teško je s njima ove sezone, u Osijeku smo i izgubili. Gosti su se zatvorili, mi nismo uspjeli probiti i to je cijela priča utakmice - rekao je Tin Jedvaj, a na njega se nadovezao Luis Ibanez.

- Nismo mogli probiti bunker Osječana, imali smo neke prilike, ali ih nismo ih iskoristili Osječani su se dobro branili, ipak, nismo izgubili, to nam je najbitnije - dodao je branič Dinama, nakon čega su svoje mišljenje o utakmici izrekli i igrači Osijeka.

- U najavi utakmice sam kazao da nećemo izgubiti i eto pogodio sam. Izgleda da nikako ne ležimo Dinamu. Dobro igramo obranu, primalo malo golova. Spasio nas je vratar Mikulić - izjavio je Hrvoje Kurtović, a razloga za zadovoljstvo imao je i Dragan Blatnjak koji je ovom utakmicom debitirao u proljetnom dijelu prvenstva za Osijek.

- Možemo biti jako zadovoljni s ovim osvojenim bodom. Dinamo je igrao dobro, imali su veći posjed lopte, ali nisu nam stvorili previše prilika, igrali smo discipliniranu obranu i zasluženo se vraćamo s tim velikim bodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 22:37